2013. szeptember 23., hétfő

Még mindig itt...

Régen tettem bejegyzést, ennek nem az az oka, hogy nem főztem, nem sütöttem, hanem csak annyi, hogy egyszerűen nincs időm. Szerencsére. Hamarosan itt a köszikávé nap, aztán a Mediterránban segítettem egy esküvői menü elkészítésében, felkértek egy magazin gasztro részének "szerkesztésére", közben igyekszünk a Cellárium Étterem étlapját is megváltoztatni. Szerencsés vagyok, sok a dolog, és élvezem :)
Természetesen azért közben igyekszem kiélni a saját kíváncsiságom, és kísérletezési hajlamaimat, a minap készítettem egy briós jellegű péksütit, elkészítettem életem első nagyadag ételét, 20 adag kuszkuszt főztem..Na ez teljesen más, mint otthon a családnak főzni :-)
Igyekszem az új recepteket is feltölteni, de most elsősorban a Köszikávé napra való készülődés köti le az időmet, hiszen 60 adag reggelit fogok készíteni, és 50-60 adag délutáni sütit.
A menüt is sikerült végre kitalálni, lesz croissant, bageles szendvics, és briós reggelire, délutánra készül citromos pite, csokis muffin, egy kis répatorta, és lehet, hogy sajttorta is :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése