2013. november 5., kedd

Restaurant Day 2013. november 16.




Már már hagyomány lesz ez a nap, melyen BÁRKI nyithat éttermet, ha van elég bátorsága...
Nekem azt hiszem van, és szeretném is kipróbálni magam. De természetesen ehhez kellenének lelkes emberkék, akik megkóstolnák a menümet :)
A hosszú hétvégén sokat agyaltam, hogy mi legyen az ételsor, és azt hiszem kijelenthetem, hogy sikerült kitalálnom!
Amennyiben lesznek vállalkozó kedvű egyének, akik eltöltenének pár kellemes órát borozgatva, és megkóstolnák az általam készített 4 fogásos menüt, akkor szívesen belevágok!

Nos, az általam elképzelt menü a következő lenne:

Welcome drink: Vörösáfonya-gyömbér & fahéj frissítő

Előétel: Ecetes borjú carpaccio  répával és spenóttal

Leves: Szilvásgombóc leves

Főétel: Sült borda sütőtök felfújttal és zöldségekkel 

Desszert: Joghurthab narancsos birskompóttal

Hozzájárulási költség: 5.900,- Ft/fő

http://www.restaurantday.org/en/find/?id=521b24420cf239319d8a9835


Eme nemes napot csak akkor tudom megszervezni, ha Ti eljöttök. Amennyiben felkeltettem ízlelőbimbóitok érdeklődését, akkor e-mailen várom a jelentkezéseteket, avagy kérdéseteket :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése