Meleg Saláta Chilis Virslivel
Hozzávalók:
Madársaláta, virsli, mozzarella, chili, olívaolaj, szójaszósz, balzsamecet, fokhagyma
Forróra hevítjük az olívaolajat, a fokhagymát és a chilit beleszórjuk és megpirítjuk, majd a felkarikázott virslit rádobjuk. A virslit is megsütjük , félúton az egészet meglocsoljuk ízlés szerint szójaszósszal. Időközben hagyjuk tovább pirulni a virsliket, közben a madársalátát megmossuk, lecsepegtetjük, tálba helyezzük. A mozzarellát felkockázzuk. Az elkészült virslit a saláta tetejére helyezzük, majd a sajtot is. A serpenyőt visszarakjuk a tűzre, kevés balzsamecetet öntünk bele és összeforraljuk a benne maradt hozzávalókat. Ez lesz a saláta öntetünk. A kész salátát ezzel az öntettel ízesítjük. Fokhagymás pirítóssal tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése